Meubelstoffeerderij en restaurateur

Van ZantenVZ

Wij komen langs voor een vrijblijvende offerte!

Klik hier voor de contactpagina
Menu

Recycling en Upcycling

Wat houdt dat in bij Vanzanten

Sinds 1989 hebben wij nog nooit iets weggegooid. Alle oude kasten en meubelstukken hebben wij bewaard, en in 2019 zijn wij gaan reorganiseren.. Omdat we zo ontzettend veel onderdelen hadden zijn wij een nieuw project begonnen wat wij 'Upcycelen' noemen.

Wat houdt dat in? Wij maken van alles spullen die wij bewaard hebben iets nieuws. Het kan zijn dat we er een tafel van maken of dat we het omklussen tot een kunstwerk. Het vereist al onze vaardigheden wie wij hebben geleerd in alle jaren als meubelrestaurateur. Willem trekt dit project, hij is kunstzinnig en weet van alle oude spullen mooie creaties te maken.

U kunt hieronder kijken naar onze projecten en u kunt ze op afspraak komen bezichtigen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

van Zanten Atelier

Onze projecten

Directe vloer

U ziet hier een door ons op maat gemaakt vloer van oude kasten en tafels.

Deur en tafel

Dit is een kunstwerk, gemaakt in 2020 van een op maat gemaakte oude deur en in latjes gezaagde tafel. Door het op kleur brengen van de latjes en de deur is het een kleurrijk kunstwerk geworden.

Art deco stoel

Een vloer, stoel en lijst gemaakt van oude kasten en tafels, in Art deco stijl.

Project - Moderne vloer

Een vloer in moderne stijl, gemaakt van oude tafels.

Deur en latjes

Dit kunstwerk is gemaakt van een oude deur en latjes.

Brush kunst

Kunstwerk gemaakt met Brushstiften door Willem van Zanten. Dit is een speciaal werk, omdat hiermee zijn liefde en passie voor kunst mee begonnen is.